Свързани новини

19.02.2021 14:05

Републиканци за България откри офис в Кърджали и обяви водач на листата

Видян 2146 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият областен управител на Кърджали Илия Илиев ще води листата на „Републиканци за България“ в областта на предстоящите парламентарни избори. Това обяви председателят на партията Цветан Цветанов, който заедно със зам.-председателят Павел Вълнев откри партийния офис, който се намира на булевард „България“.

„Илия Илиев е един успял областен управител, той не делеше хората на наши и ваши, а работеше с всички във всяка една ситуация. Илиев беше достоен да изпълнява тази държавна служба. Най-важното е, че той не се промени, когато се издигаше в йерархията и остана същия. Не се промени и когато напускаше ГЕРБ, защото най-важното в политиката е да не те променят постовете, а да съхраниш тази човечност, която имаш“, каза Цветанов.

„Поставяме си за цел да имаме поне един депутатски мандат в Кърджалийска област и смятам, че това е съвсем реално, защото ние имаме потенциала“, заяви Цветан Цветанов.

Републиканци за България ще разчита на бивши членове на СДС, ДПС и на ГЕРБ.
„С цялата тази палитра от хора, които са демократи по душа, можем да направим една консолидация, която може да ни изведе на водеща позиция и бъдем втора политическа сила в областта“, каза председателят на партията.

ПП „Републиканци за България“ дава алтернатива.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 19.02.2021 14:32

    После ДПС не са покрили района а? Избраният за кмет на Кърджали Хасан Азис е в петия си мандат! Смятайте за какво говорим, каква манипулация само, колко кражба и купуване на гласове ви е бедна фантазията. Стига толкова! Този продажен кмет е необходимо да бъде премахнат и Републиканците да издигнат своя кандидат

  • 001 Anonimen 19.02.2021 14:25

    Кърджали и областта имат огромна нужда от премахване на десепарите от този район. Браво на Републиканци, че се захванахте с Кърджали, там липсва управление, имах преди само един кмет и нищо друго

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец