Свързани новини

07.01.2022 14:23

Референдум за Македония, ако има промяна в позицията на КСНС: Джамбазки

Видян 2324 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Референдум за Македония, ако има промяна в позицията на КСНС! Ако бъде сменен курсът на България за РСМ и членството ѝ в ЕС, стартираме процедурата!

С такава позиция излиза българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки във връзка с предстоящия Консултативен съвет за национална сигурност в понеделник, 10.01.2022 г.

Повод за категоричните действия, които той организира да бъдат предприети, са поредица изказвания на представители на управляващото мнозинство за активирането на икономически, транспортни и всякакви други дейности за ефективното интегриране на РС Македония към европейското семейство. Преди дни дори беше изпратен съветник на министър-председателя Кирил Петков в Скопие, без яснота какви са параметрите на мандата, който г-жа Весела Чернева има. Никой не даде отговор какви разговори е водила тя и какво е обещала. И нека подчертаем, че същата тази г-жа е публичен критик на настоящата, гласувана от парламента на Р България позиция по отношение членството на РСМ в ЕС.

Категоричен съм, че всякакви опити да се заобиколи Договорът за добросъседство или наложения мораториум, без съответните действия от страна на политиците в Скопие, ще бъдат


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.