Италианските власти разследват убийството на 37-годишен българин в Санта Кроче ди Маляно, област Молизе, съобщи сайтът на телевизия РАИ.

Свързани новини

09.02.2024 15:30

Разследват убийство на българин в Южна Италия

Видян 250 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Италианските власти разследват убийството на 37-годишен българин в Санта Кроче ди Маляно, област Молизе, съобщи сайтът на телевизия РАИ. Мъжът бил намерен тежко ранен на полето близо до оградата на ферма.Тялото му било открито до микробус с отворени врати. Около него имало локва кръв заради нараняванията по главата му. Карабинерите извикали веднага „Бърза помощ", но мъжът починал в линейката на път за болницата в град Термоли.

Властите са отвели за разпит в участъка в Ларино хората, намиращи се по това време във фермата. Предположенията са, че българинът бил изненадан по време на опита си за кражба във фермата.По всяка вероятност бил ударен с дървен прът. Според работещите във фермата те обаче нямали нищо общо със смъртта на българина. Все още не се знае дали е бил сам. Мъжът работел в миналото непостоянно в една земеделска ферма в Санта Кроче ди Маляно, до град Кампобасо.

Прокурорката по делото Мариана Мео е разпоредила аутопсия на трупа, а разследването е поверено на карабинерите от Кампобасо, Ларино и Санта Кроче ди Маляно, които разпитват свидетели по случая. Засега са изключени връзки с организираната престъпност.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

козирог