"В диалога може да се роди истината и да се роди възможност за създаване на правителство”, заяви пред БНР лидерът на Български възход Стефан Янев.

Свързани новини

10.10.2022 10:16

Разговори с всички, но и коалиционно споразумение: Янев

Видян 693 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"В диалога може да се роди истината и да се роди възможност за създаване на правителство”, заяви пред БНР лидерът на Български възход Стефан Янев.


”Ще участваме във всички възможни разговори. Интересите на гражданите и на бизнеса трябва да бъдат защитени по най-добрия начин. Стигането до коалиционно споразумение е дълъг процес, който ще изчисти въпроси, приоритети, политики. Разговори с всички - да, но коалирането е въпрос на резултат от тези разговори", подчерта той.
Янев определи като внушение твърденията, че Български възход е президентска партия.


"В дългосрочен план имаме нужда от дебат за промяна в Конституцията относно държавното устройство. Но в момента не е времето и мястото да говорим за промяна в Конституцията, при положение че България има нужда да реши система от кризи. Когато имаме спокойствие, тогава можем да пристъпим към дебат за промени в Конституцията. Не е сега моментът. Концентрирането на власт в един център за вземане на решения не е отговор на проблема. Демокрация се лекува с повече демокрация", каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 позор 10.10.2022 10:33

    В България генерал стана омразна дума. Янев е поредният проект на глобалистите, набутан чрез манипулации и фалшификации на машинния вот за сметка на други в последния момент. Засрами се Янев, ти си просто поредния предател и продажник, срам, голям срам и низост!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв