Свързани новини

03.09.2012 12:48

Раздадоха Балканските Спа Награди на бляскава церемония в Кюстендил

Видян 1987 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В Художествената галерия Владимир Димитров–Майстора в гр.Кюстендил се проведе официалната церемония по връчването на Балканските СПА награди. За трета поредна година събитието се организира от Организация СПА номинации, агенция СПА ивент лицензиант на марката СПА номинации, Алианс по туризъм на Югозападен регион и Национален борд по туризъм под патронажа на кмета на Община Кюстендил Петър Паунов. Инициативата бе подкрепена от браншови организации, кметове на населени места, неправителствени организации пряко ангажирани с развитието на туризма и представители на дипломатическия корпус в България. Генерален спонсор на церемонията бе Сана СПА Хотел-Хисаря, Сдружение на общини Толерантност, Домейн Пещера, Метакса и Модна къща Кошева-Фешън. Церемонията стартира с уникален парад на знамената и български фолклорен спектакъл. Тази година за престижните награди се състезаваха представители на 6 балкански държави – Турция, Гърция, Македония, Румъния, Сърбия и България. От общо 68 кандидати международното жури с председател изтъкнатия спа-експерт д-р Силвия Паскалева допусна до финал 35 участника разпределени по пет в съответната категория.


 


-    СПА дестинация на Балканите стана община Хисаря, а наградата лично прие инж.Пенка Ганева-кмет на Хисаря. Курортът Берово в Македония пък взе наградата за най-бързо развиваща се СПА дестинация на Балканите


 


-    В номинацията СПА хотел на Балканите бяха раздадени три награди: най-добър балнео-хотел на Балканите стана „Термал Силла“-Гърция, най-добър планински хотел на Балканите „Аурора Спа“-Македония, а наградата за най-добър морски хотел на Балканите отиде при „Хелена Ризорт“-България


 


-   В категорията СПА център на Балканите бяха раздадени две награди: най-динамично развиващ се СПА център стана комплекс „Сириус Спа“-Македония, а наградата за СПА център на Балканите отиде при „Спа Меркур“-Сърбия


 


-   Наградата за СПА продукт на Балканите отиде при фирма „Еко Спа“-България


 


-   СПА мениджър на Балканите стана Виктория Кесаровска


 


-   Наградата за Най-добрата Фирма за изграждане и оборудване на СПА отиде при две компании: „Бибис“-Сърбия и „СПА дизайн“-България.


 


-   Наградата за СПА инвестиция на Балканите отиде в хотел „Регнум СПА“-Банско


 


-   Специална награда за СПА иновация на Балканите взе фирма „България Тръст енд Инвест Холдинг“.


 


Официалната церемония бе под патронажа на г-н Петър Паунов, кмет на гр.Кюстендил, една от най-очарователните  СПА дестинации в България. Специални гости на събитието бяха зам.областния управител на Кюстендил, посланика на Индонезия Негово Превъзходителство Бунян Саптомо, посланика на Гърция г-н Стефан Спиру, изпълнителния директор на TV 7 г-жа Евелина Колева и изпълнителния директор на застрахователна компания „Лев Инс“ г-н Стефан Софиянски.


Бляскавата гала вечер бе водена от Емил Кирилов и ослепителната Мис България 2006 Славена Вътова, която неотдавна донесе на България титлата Мис Интернешънъл Туризъм 2012. Гостите се наслаждаваха и на изпълненията на Тримата Тенори.


Ексклузивен медиен партньор на Балканските Спа Награди бе националната TV 7. Церемонията бе отразена от много национални и местни медии, както и от македонската телевизия Канал 5 и гръцката тв Антена.


От този месец започва и организацията по подготовка на Номинациите за следващата година. Гласуването за новите номинирани обекти вече започна и ще става чрез сайта www.spanominations.eu. Ще се събира и вота на медиите, както и от анкетни карти в салони, хотели и инвеститори в СПА. През септември стартират и регионалните конкурси СПА Номинации във всяка балканска държава, от които международното жури ще избере най-достойните участници във вторите Балкански СПА Награди, на които домакин ще бъде Община Хисаря-Спа дестинация на Балканите за 2012г.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева