По думите на Терзиев една от лошите практики, които смята да махне, ако бъде избран за кмет, ще е тази да се фаворизират районните кметове.

Свързани новини

05.11.2023 12:30

Разчитам на гласовете на софиянци, които виждат в моята кандидатура по-добър път: Терзиев

Видян 1725 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Разчитам на гласовете на софиянци, които виждат в моята кандидатура, в нашите районни кметове, по-добър път към това да оправим кварталите и на този град да му дадем тласък. Това заяви пред медии кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната-Демократична България“ (Спаси София), след като упражни правото си на глас.

Според Терзиев залогът на вота е голям, защото се определя кой ще бъде начело на града през следващите четири години и кои ще са 22-ма от 24-те районни кметове. Той призова софиянци да излязат и да гласуват и днес. Попитан защо е по-добрият кандидат, Терзиев отговори: „Защото ще свърша работа“. В отговор на въпрос за връщането на машините за балотажа и за честността на вота, кандидатът каза, че всеки един глас „обезсмисля тези безобразия, които се случват по веригата“.

По думите на Терзиев една от лошите практики, които смята да махне, ако бъде избран за кмет, ще е тази да се фаворизират районните кметове.

Източник: БТА



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец