Свързани новини

04.08.2009 17:44

Разбиха наркобандата, наследила Очите

Видян 1755 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Седем членове на новата престъпна структура, която е част от бившата несебърско-поморийска мафия на Митьо Очите, задържаха бургаските полицаи днес. В жилищата им и в ползваните от тях автомобили те са открили и иззели допълнителни доказателства за престъпна дейност, освен събраните досега. На лицата са повдигнати обвинения за организиране на престъпна дейност и ще бъде поискана мярка за неотклонение “Задържане под стража”.


Непосредствено след неутрализирането на наркобандата на Димитър Желязков – Очите, контрола на нелегалното разпространение на наркотични вещества поема личният бодигард и шофьор на Очите – 25 – годишния. Н.А. Оперативен шеф на бандата, който осигурявал зареждането с хероин, бил задържаният И.П. от Бургас, също на 25 години. Другите петима са вече осъждани и отговаряли за разпределянето на дрогата на дози, доставянето й до „мулетата“ и до крайните наркодилъри по райони. Паралелно с контрола върху наркоразпространението, бандитите извършвали и други наказателни акции за поддържане на монопола върху нелегалния пазар на белия прах.
Спецакцията на антимафиотите е резултат от 11-месечното съвместно разследване на Областната дирекция на МВР и Бургаската окръжна прокуратура. От институциите уверяват, че събраният доказателствен материал е напълно достатъчен и спецченгетата са документирали механизма на цялата им дейност, включително и на отделни криминални деяния.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще сте чаровни и мили

Днес ще сте чаровни и мили, общуването ще ви се отдава с