Свързани новини

17.05.2021 17:43

RAI мръсно: Антонов е агент, българите и ЩАЗИ с обща операция Папа

Видян 6331 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ден след мръсното интервю на Мехмед Али Агджа по Нова, където отдавна нямат срам и не зададоха задължителните въпроси на престъпника, в неделната вечер първи канал на италианската държавна телевизия RAI посвети специален проект на 40-годишнината от атентата срещу Папата. Тя извади неизвестен  немски пенсионер, представи го за бивш офицер от ЩАЗИ и той заяви, без подкрепа на документи или други доказателства, че Сергей Антонов е бил агент на нашите служби. А българските шпиони веднага се обадили на източногерманските си колеги на тихия фронт, за да поискат от тях съдействие за операция Папа.
Пенсионерът не стигна чак до твърдение, че атентатът е в нейните рамки, но била дезинформационна.
Който е бил съзнателен тогава, помни – България сама изнесе цялата тежест на тежкия черен пиар срещу нея, като пресконференциите на Боян Трайков по света и у нас, шеф на БТА в онази епоха, бяха малко по-редки от сегашните извънредни брифинги на ГЕРБ.
От предаването, но от друг и автентичен негов участник, се разбра само една новина: абсолютно съмнителния „хонорар” от 3 милиона марки (днес с равностойност поне 10 млн.евро) на Агджа.
Никой не попита как той, толкова точен стрелец – най-добрият в крайнодясната паравоенна терористична организация Сивите вълци, не улучи от броени метри Светия отец?
И как е жив, след като бе заловен на местопрестъплението, та и получи опрощение от Папата?
Тази работа на всеки трезвомислещ човек няма как да не му се


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 perko naumov 20.05.2021 00:32

    ГРЕШКА! Енрико Берлингуер претърпява в София не оСОбено тежка катастрофа, престоява известно време в Правителствена болница, където написва прочутата си статия за т.нар. исторически компромис. Кървавият преврат в Чили под американско ръководство е доказателство, че с просто мнозинство 50+ 1 властта не може да бъде удържана и се налага различните политически сили да постигнат исторически компромис в името на всеобщото благо. Този извод на Берлингуер от 1974 г. ще послужи по-късно той и Сантяго Карильо да формулират концепцията за еврокомунизма. Самият Берлингуер умира през 1980 или 81-вал Получава тежък инсулт произнасяйки пламенна реч по време на голям митинг. Погребението му в Рим бе съпроводена от милионна тълпа запълнила улиците на града и отразена и документални филми.

  • 001 Anonimen 19.05.2021 16:32

    Какво прави нашият президент при този папа Франциск,който не много отдавна се изказа за Гей-браковете,че ваксините били задължителни и още какви ли не "Християнски" ценности.Няма работа там,той.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог