Но това е точно преди Великден, а неработните дни започват още от Разпети петък. Затова, макар да увери, че няма да се бави с указа, по информация на 24 часа президентът ще изчака още седмица до 19 април.

Свързани новини

04.04.2023 15:04

Радев свиква НС след Великден?

Видян 624 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



19 април е най-вероятната дата, на която Румен Радев ще свика 49-ото НС, прогнозира 24 часа. Очаква се имената на новоизбраните депутати да бъда публикувани в Държавен вестник идния понеделник, тъй като по закон срокът за обявяването им изтича на 9 април. Така теоретично звънецът може да удари още на 12 април –  Деня на авиацията и космонавтиката.


Но това е точно преди Великден, а неработните дни започват още от Разпети петък (14-и). Затова, макар да увери, че няма да се бави с указа, по информация на 24 часа президентът ще изчака още седмица до 19 април.
След клетвата депутатите трябва да си изберат шеф на НС, за да може официално да стартират работата си. Дотогава заседанието се води от най-възрастния народен представител, който отново е Вежди Рашидов от ГЕРБ.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв