Свързани новини

04.10.2021 09:23

Радев, Герджиков и Панов са „тримата големи” за Дондуков 2

Видян 2596 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     Битката за президентството вече си има конкретни кандидати, а изходът от нея не е толкова ясен колкото изглеждаше само преди седмица.  Действащият държавен глава и претендент за втори мандат Румен Радев ще се изправи срещу ректора на СУ Св. Климент Охридски проф. Анастас Герджиков, който е фактическия кандидат на ГЕРБ. В играта се намесва и шефът на ВКС Лозан Панов, издигнат от Демократична България (ДБ). Той напуска поста си заради вота и не е ясно дали същото ще стори ректорът.
Тримата вече започнаха предизборната си кампания и успяха да разменят реплики чрез медиите. „Преди 5 г.Бойко Борисов се скри под полата на г-жа Цецка Цачева, сега се крие под тогата на ректора”, заяви Радев, който е издигнат от Инициативен комитет (ИК), подкрепен от ПП, БСП и ИБГНИ.  Припомняме, че преди седмица той  „хвърли ръкавицата“ към лидера на ГЕРБ и го призова да се изправи лично срещу него в кандидат-президентската надпревара.
„Аз се занимавам с важни неща, с духовното състояние на изпаднал в криза човек не ми се говори“, отговори му пред журналисти самият Борисов.
„Да приемем, че Радев е прав – излизаме аз и той, разделяме държавата на две, мразим се, не се обичаме. Това ли е целта на президентските избори или търсим човек, който в тази политическа обстановка може да ни събере? Той се изживява като премиер, президент, диктатор, управляващ“, обясни Борисов.
„Имахме 2-3 кандидатури – на Дончев, на Митко Николов. Преди 10-ина дни Краси Вълчев каза, че в академичните среди се обсъжда за проф. Герджиков . Това е един човек, който би могъл да обединява нацията“, посочи той.
В неделя ИК Да върнем нормалността официално издигна проф. Герджиков за президент. Вече е ясно, че неговото вице е полк. Невяна Митева, пиар във ВВС и приятелка на ЦВ. Караянчева.
„Целта ми е да върна нормалността в политическите отношения, да помогна за


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 04.10.2021 12:37

    Не мога да разбера тази българска част от обществото която гласува за ГЕРБ, толкова ли добре им плаща Тиквата под масата, че им изтрива "гънките" за мислене и не разбират, че вземат "кървави" пари ? Последни сме по заплати в ЕС, първи сме по бедност и смъртност в ЕС, нищо по-лошо няма от това което да ни се случи, за да разберат тези кухи български тикви гласуващи за престъпниците от ГЕРБ, че гласуват мизерията и бедността на своите деца и внуци, заради единият временен подкуп ! Радев трябва да победи в името на България и бъдещето и !

  • 001 Anonimen 04.10.2021 09:36

    За 3 мандата бандита Буци продаде, предаде и окраде държавата и народа си. За 2 мандата пък неговия кандидат президент като ректор на най-големия и доста престижен в миналото бълг.университет го превърна в кочина, приютила всякакви слугинажни отрепки и боклуци. Всеки има право на избор и глава на раменете

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв