Радев беше категоричен, че на фона на дълбоката криза служебното правителство няма да повдига темата за това българските потребители да отидат на свободния пазар на ток.

Свързани новини

21.10.2022 12:30

Радев: Ако продължаваме така, ще доведем държавата до пълен блокаж

Видян 747 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако продължаваме така, ще доведем държавата до пълен блокаж”. За това предупреди президентът Румен Радев, който от Брюксел коментира кризата с избора на председател на Народното събрание. Той заяви, че очаква от депутатите да конституират парламент, защото важни държавни органи работят в непълен състав или с изтекъл мандат.

Относно мандата за съставяне на правителство, държавният глава каза, че може да го даде, когато има структурирани парламентарни групи.

Всички държави застават зад България за присъединяването ни към Шенген, добави президентът. Той посочи, че страната ни и Румъния стават заложници на вътрешната политика на Нидерландия.

„Много е важно да се знае, че в Европарламента 15 депутати от Нидерландия гласуваха „за” България и Румъния и само четирима бяха „против”. Това ясно показва, че двете страни стават заложник на вътрешната политика на Нидерландия и това няма да издържи дълго”, посочи президентът.

Радев беше категоричен, че на фона на дълбоката криза служебното правителство няма да повдига темата за това българските потребители да отидат на свободния пазар на ток.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 23.10.2022 11:21

    Това със шенген ще продължи, докато се продават Българските и Европейски интереси или докато си ти и такива като теб Путлеристи на власт !

  • 001 забрана за масони във властта 21.10.2022 20:24

    До сега с всичките си действия Радев показва, че служи на задкулисието и Козяк. След престъпниците Кирчо и Кокорчо, авера му Стефан Янев сега ни пробутва поредната глобалистка подлога Пеканов, който всячески се старае да ни отреже главата с въвеждането на еврото. Срам и национален позор с предател и продажник български генерал, какво ли е мислил като се е клел в Родината и Конституцията?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец