09.06.2015 16:51

Радан скочи на Борисов и Местан

Видян 1318 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Движението за права и свободи е факторът, който се опитва да разклати стабилността на управляващата коалиция“, заяви пред БНТ съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев.


По повод думите на премиера Бойко Борисов, че реформаторите трябва да са благодарни на ДПС, че са още във властта, Радан заяви, че няма за какво да бъдат признателни и отбеляза, че такава власт не е ценност. Той добави, че партията на Местан е гласувала с ГЕРБ предимно за "грешни решения" като запазването на НСО и отхвърлянето на исканията за по-достъпни референдуми. Но нека не забравяме, че Движението подкрепи също така заема и бюджета – и те ли са били неправилни, щом в компанията бе и РБ?


„Ценност е да умееш да променяш живота на хората към по-добро като например да се краде по-малко. Това в голяма степен зависи от работата на съдебната ни система и прокуратурата и ето защо в основата на реформите, които поддържаме и ние е реформата там. В тази връзка няма как да подкрепяме участието на депутатите от ДПС във властта под каквато и да е форма, след като те са се настанили на всевъзможни постове в държавата и си действат безконтролно на воля“, каза Радан Кънев. 


Според него, ако партията на Местан и ГЕРБ се съюзят по места за вота наесен, това би променило коалиционния баланс. 

„Най-важният въпрос е дали ще допуснем местните избори да отложат реформаторските усилия", допълни Радан.


Според него това не трябва да се допуска и е нужно да бъде изпълнена всяка точка от правителствената програма. Ако изборите отлагат реформите, дайте да си ходим вкъщи, заяви Кънев.

Той отказа да назове кандидатите на Реформаторския блок за кметове на големите градове, докато няма официално решение, което се бави заради непрестанните скандали в Блока.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог