Свързани новини

04.10.2009 13:50

Р. Овчаров: Няма трон в енергетиката, от който да бъда свален

Видян 1343 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Госпожа Капон е много объркана и говори за неща, които не е чела. Договорите, по които България получава руски газ, за подписани от Иван Костов и Евгений Бакърджиев, каза депутатът от Коалиция за България и бивш министър на икономиката и енергетиката Румен Овчаров в коментар по обвиненията на Мария Капон, информира БГНЕС.


Последните дни Мария Капон говори непрекъснато глупости. Допълнителните договори са подписани само за транзита на природния газ на България. Приходите за страната са около 5 милиарда, тъй като договорите са до 2030 г., посочи Овчаров. Той поиска Мария Капон да посочи номерата на офшорните му сметки, за които го обвинява. Тя от своя страна каза, че няма нищо лично към него и че ще го провери комисията за Борба с корупцията, като уточни че е сериозен политик. От своя страна Овчаров заяви, че тя не е сериозен политик.
"Ако сте такава, ще кажете в коя банка и къде имам сметка", допълни депутатът от КБ. Аз знам каква е истината и няма защо да се обаждам в прокуратурата, каза той в отговор на въпрос дали е ходил в държавното обвинение по случая. "Това е поредица от измислици, в които имат пръст и някои кръгове от БСП. Моите позиции в енергетика се базира на един факт - това е, че знам как се произвежда енергията. Политизирането на енергетиката е една от най-големите ни грешки", подчерта Овчаров.
Според него има съвпадение между разприказването на Куйович и някои други хора срещу БСП, като Мария Капон. Овчаров декларира, че ще заведе съдебен иск срещу нея за клевета. "Няма трон, от който да бъде свален като най-добър специалист в енергетиката", каза още Овчаров. "Аз съм там от повече от 30 години и нека някой да докаже, че може повече".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни