Свързани новини

04.03.2009 16:12

Путин: Рублата няма да се срине

Видян 1720 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският министър-председател Владимир Путин смята, че предпоставки за рязко поевтиняване на рублата няма и е възможно нейното укрепване, предаде Интерфакс.


По време на посещение в Подолския център за заетост Путин разговаря с гражданите, дошли в центъра, за да се регистрират като безработни, и отговори на техни въпроси. Посетителката на центъра Елена Романова се поинтересува дали ще има укрепване на рублата. "Задължително", отговори Путин."Няма ли да се срине?", отново повтори въпроса си тя. "Няма да се срине. Централната банка уверява, че в близко бъдеще въобще не планира никакви промени и затова няма никакви предпоставки за момента", добави Путин. Руският премиер също така е убеден, че и краткотрайният спад на цените на петрола не е опасен за рублата. "Даже, ако цената на петрола спадне за кратко време, също няма да има последици, защото ние сме в състояние да удържаме това съотношение /на рублата спрямо долара и еврото – бел.ред./ за сметка на резервите, с които разполагаме", твърди Путин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 12 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Пациент 64

Режисьор: Кристоффер Бо
В ролите: Фанни Борнедал Nete Фарес Фарес Assad Елиот Кросе Хове Curt Wad Николай Ли Карл Мьорк

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Хубав ден за философски размишления

Денят на Победата дали е ден, който ви носи вдъхновение