Sibir.Realii, руският клон на Радио "Свобода", съобщава, че Денис Горин, канибал от Сахалин, който уби четирима души и беше осъден на 22 години затвор, вече е на свобода и се лекува в болница в Южно-Сахалинск.

Свързани новини

24.11.2023 14:48

Путин праща канибали да се бият в Украйна

Видян 1144 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Харесват ми новините, когато серийни убийци, маниаци, а вече и канибали се връщат набързо от войната у дома. Надявам се, че те ще изядат още няколко свои сънародници", заяви в публикация в Telegram Максим Жорин, заместник-командир в украинската армия.


Русия се нуждае от свежо месо за своята месомелачка във войната в Украйна. Затова използва канибали, пише европейското издание на Политико.

В най-добрите традиции на покойния лидер на Групата "Вагнер" Евгений Пригожин Кремъл използва осъдени престъпници от всякакъв вид като войници и помилва онези, които се бият във войната му срещу Украйна, като "герои от специалната военна операция".

Неотдавна към кохортата на героите се присъединиха двама осъдени убийци, които ядяха месото на жертвите си, и според съобщенията бяха помилвани от руските власти и освободени, съобщиха няколко руски медии.

Sibir.Realii, руският клон на Радио "Свобода", съобщава, че Денис Горин, канибал от Сахалин, който уби четирима души и беше осъден на 22 години затвор, вече е на свобода и се лекува в болница в Южно-Сахалинск.


Горин, който е публикувал в интернет снимки на военна униформа със знака Z - символ на руската агресия срещу Украйна - е осъден за убийство и осакатяване на тяло през 2003 г., а през 2010 г. е освободен предсрочно. По-късно той убива поне още трима души и през 2012 г. отново е арестуван и осъден на 22 години затвор. Прокурорите твърдят, че той е ял месото на една от жертвите си.

Друг помилван престъпник Николай Оголобяк, бивш член на сатанистка група, убил две млади жени, а след това заедно с приятели сготвил и изял някои от органите им през 2008 г. Той е изпратен да се бие за Русия и се завръща от войната в Украйна на 2 ноември.

Оголобяк е трябвало да лежи в затвора до 2030 г., но е бил помилван, защото се е сражавал в Украйна. Баща му разказва пред руския уебсайт 76.Ru, че синът му сега живее с майка си в Ярославл.

Подобно на много други руски осъдени престъпници, Оголобяк е служил в "Буря Z" - руски батальон, съставен от престъпници. Неотдавна украински войници съобщиха, че са се сражавали срещу "Буря Z" край Авдийвка - една от най-горещите точки на войната.


 На снимката: Денис Горин


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби