Свързани новини

05.11.2019 11:37

Путин: Орбан не е обикновен лидер, той се отличава в Европа

Видян 1326 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



 Руският президент симпатизира силно на Виктор Орбан. Според Владимир Путин унгарският премиер е мъдър, прагматичен и опитен лидер, способен да взима независими решения. Това заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков в интервю пред руска телевизия, предава електронното издание Hungary Today.

„Орбан не е обикновен лидер, той се отличава сред европейските си колеги“, добави още говорителят на руския лидер.

От името на Путин, Песков също така определи като примерен начинът, по който Орбан води енергийните отношения с Русия, предаде Фокус.

Русия и Унгария имат значително количество икономически отношения - Унгария задоволява повече от половината от своите нужди от нефт и газ чрез доставката на руски енергийни ресурси, заяви говорителят на Путин.

„Междувременно Унгария не говори за зависимост или, че Русия използва енергийните си ресурси като политическо оръжие. Унгарците купуват прагматично и вече са попълнили всички свои подземни хранилища за газ“, каза Песков.

Руският президент и унгарският премиер се срещнаха в Будапеща миналата седмица, когато унгарски и руски служители подписаха няколко важни споразумения в областта на икономиката, социалната сигурност и спорта.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.11.2019 11:44

    Откъс от новата книга на Калин Тодоров „Зад завесата на прехода“. http://afera.bg/%d0%b7%d0%b0%d0%b4-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%85%d0%be%d0%b4%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b9%d0%be%d1%86%d0%b0-%d0%b0/ ... В доклада на посланик Байърли се казва още, че: „Борисов е използвал позицията си на главен секретар, за да прикрие криминалните си деяния. Жената, с която живее, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие на транзакции на самия Борисов. Тай има сериозни връзки с някои фигури от мафията, включително с Младен Михалев, наричан още Маджо, и с неговия бивш партньор от организираната престъпност Румен Николов, наричан още Пашата… Бойко Борисов е непредсказуема личност с необуздани политически амбиции. Той обаче силно подкрепя близки отношения със САЩ и е в позиция да подпомогне американските интереси в страната. Егото му може да бъде най-силният ни лост за влияние върху него. Ние трябва да го бутаме в правилната посока, но да не забравяме с кого си имаме работа”.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.