Свързани новини

15.07.2013 17:33

Пускат моста при Владая през август

Видян 1373 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В края на август трябва да приключи изграждането на моста по ул. Сребристи бор в с.


Владая. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на инспектирането на строителните дейности на обекта. И припомни, че това е петият мост, който се строи във Владая, остава още един, който в момента се проектира и ще бъде изграден. По думите на Фандъкова стойността на това съоръжение е 140 000 лева и заедно с второто, по ул. Подкраище, което се прави в момента – 220 000 лева са инвестирани само в село Владая, по отношение на мостове.


"Много е важно да се работи качествено, и да се работи в срок, затова проверявам и контролирам изпълнението на задачите, без да съм инженер, но с ясното съзнание, че трябва да се работи в съответните срокове и да виждаме, къде отиват парите, които даваме", каза още Фандъкова. Тя е поела ангажимент пред кмета на Владая за цялостна реконструкция на един участък от 120 стъпала, който до края на октомври трябва да е готов.


Първата дама на София коментира и продължаващите вече повече от месец протести като заяви, че кметът не бива и не може да прекратява протестите, за да не заприличаме на някои съседни страни, а и също, за да не се накърнява правото на гражданите.


Фандъкова разпореди протестиращите да пускат линейки и за сетен път увери, че общината взима всички необходими по закон мерки и до момента протестите минават спокойно и мирно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.