Свързани новини

19.12.2010 15:46

Пускат магистрала Люлин през януари

Видян 2309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

При откриването на пътен възел Даскалово миналата седмица премиерът Бойко Борисов обеща магистрала Люлин да бъде отворена за автомобили на 10 януари догодина. Строителството на аутобана върви по график и нито един лев няма да бъде загубен, стана ясно при старта на обекта.
„До към 10 януари магистрала Люлин ще стане готова и ще я пуснем пробно. Около май ще я спрем за няколко дни, за да се преасфалтира, ако се налага, да се довърши и ще издадем строителните разрешения“, каза премиерът. По думите му локалните платна на Южната дъга на Околовръстния път ще бъдат завършени през месец май. Идната година трябва да стартира и строителството на първите два лота на магистрала Струма. Българската страна ще се договаря за финансиране на обектите „на 15 януари, когато у нас идва президентът на Европейската банка“, отбеляза Борисов.
Регионалният министър Росен Плевнелиев каза, че пътният възел  Даскалово е изграден два дни преди планираното и за това 2000 души са работили денонощно. 
Пътният възел свързва магистралите Люлин и Струма. Той изграден при пресичането на магистрала Люлин с пътя София – Перник – Гюешево. За движение на автомобили са отворени две ленти в посока София и две ленти в посока Перник по път І-6 към Гюешево. Също и две ленти в посока Перник – Владая и връзката с АМ Струма в посока Кулата. Схемата на пътния възел е тип Диамант с кръгово движение на едно ниво.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа

Не позволявайте да ви налагат темпо на работа, което