Свързани новини

03.11.2014 13:14

Пускат до седмица ваксината за бебета

Видян 1069 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До началото на следващата седмица трябва да бъдат доставени първите дози от петвалентната ваксина за новородени, съобщи здравният министър д-р Мирослав Ненков при отчитане на дейността на Министерството в рамките на мандата на служебното правителство.


„До края на работния ден в Министерството на здравеопазването трябва да постъпят документите на фирми, които ще се явят на прякото договаряне за шествалентна ваксина", обяви той.


Ненков сподели още, че  се надява следващият министър на здравеопазването да дойде на вече разрешен проблем с ваксините :До началото на следващата седмица трябва да бъдат доставени първите дози от петвалентната ваксина за новородени, съобщи здравният министър д-р Мирослав Ненков при отчитане на дейността на Министерството в рамките на мандата на служебното правителство. „До края на работния ден в Министерството на здравеопазването трябва да постъпят документите на фирми, които ще се явят на прякото договаряне за шествалентна ваксина", обяви той.


„Искрено се надявам следващият министър на здравеопазването да завари разрешен острият проблем с кризите с ваксинните, но той ще трябва да направи организация, така че да се разпише рамково споразумение, ако следващият министър възприеме тази идея на моя екип, или да организира обществената поръчка за доставка на ваксини за следващата 2015 година", каза още здравният министър.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

телец