Даниел Лорер

Свързани новини

15.03.2024 09:23

Протестиращи нападнаха Д. Лорер, а Манол Пейков бе поставен на тясно от Р. Миленов пред НС (Видео)

Видян 419 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Докато полицейският кордон изпращаше Лорер към парламента от там минаха и колегите му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните граждани, а Росен Миленов, бивш служител на ДАНС, влезе в словесна престрелка с Пейков.

Трима служители на реда едва са озаптили протестиращите граждани, които по-рано нападнаха бившия министър на иновациите и растежа в кабинета "Петков" Даниел Лорер. Група разгневени българи атакуваха вербално депутата от коалицията "Продължаваме промяната" - "Демократична България", съобщи ПИК. Това се е случило в кафене, което се намира на метри от входа на Партийния дом, където от миналата есен се помещава Народното събрание.

Екшънът между Лорер и протестърите се излъчваше на живо и в социалните мрежи през телефоните на някои от тях. За да въдворят ред се наложи да се намеси полиция. С тяхна помощ Лорер се измъкна от кафенето и успя да се придвижи до парламента, и така да се спаси от хорския гняв.  Група привърженици на партия „Възраждане“ обградили депутата и започнили да го обиждат и да му крещят „лъжец“, пише Новини.бг.

Не е ясно какво е провокирало агресията от страна на симпатизантите на националистическата формация, но благодарение на бързата намеса на органите на реда до по-сериозен инцидент не се стигнало. По-рано през деня „Възраждане“ организира протест пред посолството на САЩ, с искане да бъдат приети за разговор роднините на Милан Димитров, който е заплашен от 80 години затвор отвъд океана по обвинение за износ на електронни схеми към Русия.

Докато полицейският кордон изпращаше Лорер към парламента от там минаха и колегите му Бойко Рашков и Манол Пейков, които също попаднаха под прицела на недоволните граждани.

Бившият служител на ДАНС Росен Миленов от протестиращите закова Манол Пейков с неудобни въпроси:

 
Според Лорер въпросните протестиращи са платени. Той коментира и горещите политически преговори, които текат между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ по повод предстоящата ротация.

 „Има разбирателство за правителство“, заяви Лорер пред БЛИЦ.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

риби