Свързани новини

21.05.2021 10:47

Прокуратурата засекрети катастрофата на Вежди Рашидов

Видян 6733 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата е образувала досъдебно производство за катастрофата, в която пострада бившият депутат от ГЕРБ Вежди Рашидов, съобщиха за Сега от Столичната дирекция на МВР. Инцидентът се случи във вторник на оживено кръстовище между бул. Гоце Делчев и бул. България в София.
Прави впечатление бързината, с която държавното обвинение се активира по случая. Само ден след произшествието на пътя е образувано разследване, което значи, че има данни за извършено престъпление. От СДВР обаче отказаха да дадат подробности за причините за катастрофата и кой от шофьорите е виновен. По неофициална информация в медиите и разказ на очевидци, както и на другия участник в ПТП-то Рашидов е карал лекотоварен автомобил, който е минал на червено по бул. България и се е ударил в друга кола, след което се е обърнал до трамвайните релси.
Столичната дирекция не отговори пред 19' дали има съставен акт за нарушение на пътя с аргумента, че има образувано досъдебно производство. От полицията съобщиха единствено, че взетите алкохолни проби от участниците в инцидента са отрицателни и че няма други пострадали освен Вежди Рашидов. Това повдига въпроса какво е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Джандбаз комитака 23.05.2021 05:07

    Моля да сте по-снизходителни към колегата по чашка Рашид-Мултак! Вие не знаете какво физическо изтезание с ТРЕПЕРЕНЕ на РЪЦЕТЕ е да караш кола или да хвърляш бомбички и пиратки без да си ударил едни 150-200 мл водка, например! Освен това вие требе да сте по внимателни и услужливи към нас, БКП+БЗНС+ДС-номенклатурните побългарени кадри, защото другаря Тато от Правец с другаря Бато-авджията от с. Кубъдънъ ни завещаха бъдещето да е на "България на нас - циг@ните"! Нали?!

  • 004 Anonimen 22.05.2021 13:44

    Ако не са взели алкохолни и други проби на място от Пияндурника Вежди означава прикриване на престъпление! Засекретяването на ПТП е изключение и това буди реални съмнения за чадър над Мултака!

  • 003 Anonimen 21.05.2021 20:50

    Скакво е по различно ПТП допуснато от Вежди Рашидов от от друг участник за да се засекретява от прокуратурата вместо по бързата процедура да се предаде на съ д като се има и досегашните му провинения . Нито е депутат и е без имунитет .

  • 002 Anonimen 21.05.2021 20:45

    Ако случая се не бе разгласил от свободни и независими медии Новото старо ръководство щеше да сипродължи традицията да прикриват представители на ГЕРБ

  • 001 Anonimen 21.05.2021 11:54

    Зесекретили са ПТП-то на пияницата Рашидов, защото иначе ще лъсне простащината на това парвеню. Но има ли кой да съди прокуратурата за такъв избирателен подход? Защо не се засекретяват други дела по ПТП, в които участниците не са лайноядци от сганта на банкянския ГЪЗ?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

телец