Свързани новини

21.05.2021 15:15

Прокуратурата разпита и Маги Бадер. Тя казва, че не познава Борисов

Видян 3298 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разпитите в прокуратурата по повод твърденията на земевладелеца Светослав Илчовски и производителя на пилешко месо и яйца Иван Ангелов продължиха и в днес, съобщава Свободна Европа.

След като предишния ден за даване на обяснения беше повикан съсобственикът на „Градус“ Ангелов, сега в сградата на държавното обвинение на столичната ул. „Съборна“ се появи и плеймейтката Магдалена Тепавичарова, известна с прозвището Маги Бадер.

Името ѝ беше споменато от Илчовски, според когото Ангелов ѝ е платил 5000 лв., „за да обслужи“ бившия премиер. Производителят на пилешко месо вече отрече това твърдение, както направи и самата Тепавичарова пред медиите в петък.

Маги Бадер се прочу през 2016 г., когато е избрана за Мис Плеймейт. Тя спечели ежегоден конкурс за красота и сексапил между 12 жени, които са се снимали за списание Плейбой през съответната година. Традиционно моделите от страниците на списанието се наричат "плеймейтки".

Разпитът на Тепавичарова на 21 май продължи много по-кратко от този на Светослав Илчовски и този на Ангелов и тя излезе около 20-на минути, след като влезе в сградата. Пред журналистите заяви, че не познава нито Илчовски, нито Борисов, добавяйки, че е потвърдила това и пред прокуратурата. Тепавичарова не пожела да коментира какви въпроси са ѝ били задавани.

Според сюжета, разказан от Илчовски по време на първото му изслушване в комисията за ревизия на предишното управление на ГЕРБ, председателствана от Мая Манолова, Маги Бадер е жената, направила


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци