Свързани новини

24.05.2021 19:47

Прокуратурата: Няма производство срещу Рашков, да се въздържа от фалшиви новини

Видян 2500 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Не отговаря на истината твърдението, че в прокуратурата има образувано досъдебно производство срещу служебния вицепремиер и вътрешен министър. Това каза за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Вярвам, че е в интерес на правовия ред длъжностни лица да се въздържат от разпространението на неистини и "фалшиви новини".

Бойко Рашков заяви, че срещу него имало образувано дело в прокуратурата след публикация в медиите, в която се твърди, че Рашков и зам.-шеф на ДАТО готвят "Бръмбаргейт" 2, мишена е главният прокурор.

По отношение на твърденията за "подслушване на политици", СГП се е самосезирала и е изискала проверка относно политическите коментари за нарушения при прилагането на СРС, каза Милева.

Междувременно,от Софийската градска прокуратура (СГП) също уточниха, че са възложили на Националното бюро за контрол на специализираните разузнавателни средства, във връзка с неговите компетенции по закон, извършването на проверка в Дирекция “Вътрешна сигурност“- МВР, ГДБОП-МВР и ДАНС, която следва да установи извършени нарушения при прилагането на СРС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 изриване и закриване 25.05.2021 09:17

    Изриване на Каскета и кака му Сийка и закриване на Цацаратурата КПКОНПИ, която не оправда създаването си, а само настани шуробаджанаци на държавната ясла в раздутия си щат и освободи от декларации точно тези, за които е създадена

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.