Продължават преговорите между ГЕРБ-СДС и ППДБ

Свързани новини

10.03.2024 09:23

Продължават преговорите между ГЕРБ-СДС и ППДБ

Видян 4934 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Без резултат приключи първият кръг от преговорите за продължаване на общото управление на държавата между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

Делегациите и от двете страни запазиха мълчание преди и след края на вчерашните преговори.

Очаква се днес екипите за обсъждане отново да се срещнат, за да продължат разговорите между контактните групи.

А утре и във вторник президентът Румен Радев започва консултации с парламентарно представените партии за връчване на мандат за нов кабинет, след като министър-председателят Николай Денков подаде оставка.


Снимка: Архив


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Неудържим фен на битвито 10.03.2024 21:53

    Автор: Св. Николай Велимирович Следвайте "Гласове" в Телеграм Не кради от държавата! Тя е скъпо платена. Хиляди са измрели във войните, бранейки тази държава. Те са дали живота си за държавата, – как дръзваш ти да крадеш и да грабиш най-скъпото, което са имали? Тази държава е колкото твоя, толкова и тяхна, и дори повече тяхна, защото са платили за нея повече от теб, вложили са в нея повече от теб. Твоите деди, прадеди и прапрадеди са се борили за тази държава, жертвали са се, давали са мило и драго, лели са кръвта си, отивали са на смърт за нея. Безумецо! От кого крадеш? Крадеш от най-близките си роднини, които те проклинат от гроба! Отричаш се от тях и те се отричат от теб. Когато крадеш от държавата, ти крадеш от собственото си наследство, от създаденото от твоите бащи; и крадеш от братята си, от синовете и дъщерите на твоите бащи. Помисли само: ако всички последват твоя пример, ако всички започнат да крадат от държавата – какво ще стане? Земята на герои и мъченици ще се превърне в дупка на плъхове! И праведният Бог, който ни наблюдава отгоре и търси човеци, ще отнеме тази земя от плъховете и ще я даде на хора, на чужденци отблизо или отдалеч. Огледай се! Още плачат вдовиците от войните и невръстни сирачета питат майките си: къде е баща ни? А майката им отговаря: Загина за тази държава! И това не е разговор на една майка с нейните деца, а на хиляди и хиляди майки вдовици с деца сирачета. Не те ли обхваща трепет от тези разговори, които изпълват въздуха, който дишаш, от времето на войната до днес? Как тъй дръзваш да протегнеш ръка към държавната хазна, да откраднеш, да заграбиш? В тази хазна е и кръвта на загиналите, и данъците на техните вдовици и сираци. Кръв и сълзи крадеш, когато крадеш от държавата. И това ще дадеш на децата си да ядат – тази кръв и тези сълзи. Отрова ще им дадеш и ще ги отровиш. И достойнството си на родител ще превърнеш в подлост на убиец. Тези неща обаче не те интересуват и ти не ги вярваш. Защото не вярваш в живия и всевиждащ Бог, страшния ревнител на правдата. Ала ще дойде час, когато ще разбереш и повярваш, само че ще бъде късно. Всеки, който краде, ще се изтреби, казва Всевишният чрез своя пророк (Зах. 5:3).

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес е подходящ момент да подобрите комуникационните си умения

Днес е подходящ момент да подобрите комуникационните