Според Алгафари, отношенията с Русия са разделителна линия в момента- в България, в Европа, в света.

Свързани новини

08.09.2022 13:12

Присъствието на Митрофанова на 6 септември беше изключително нагло: Бабикян

Видян 1231 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Беше изключително нагло присъствието на госпожа Митрофанова на честванията за 6 септември, тъй като дори Високата порта е била по-благосклонна към акта на Съединението, в сравнение с Александър III. На този фон, да присъства руският посланик ми се струва, че е подигравка с достойнството на българите”. Това коментира Арман Бабикян, анализатор и политически пиар, в ефира на предаването „Твоят ден” по NOVA NEWS.


Нидал Алгафари, политически пиар, каза, че прави впечатление, че от всичките посланици единственият, който е зад гърба на президента на Република България, е посланичката на Русия. „Освен това, всички са облечени в тъмни костюми с изключение на вицепрезидента Илияна Йотова. Единственият, облечен в бяло, е госпожа Митрофанова. Посланието е, че Русия няма да си остави магаретата в калта и иска да покаже, че те стоят зад господин Радев, независимо дали той е с тях или не е с тях”, каза той.


„На 3 март посланик Митрофанова не беше на Шипка. Тя отиде на 2 март сама с охраната си, защото беше наясно, че на другия ден група имбецили ще обстрелват със снежни топки председателя на Народното събрание и президента на републиката”, смята Бабикян.


Според Алгафари, отношенията с Русия са разделителна линия в момента- в България, в Европа, в света. „Това ще бъде едно от основните неща, които ще се говорят по време на кампанията. Смятам, че няма да повлияе особено, защото хората вече са се определили кой е за Русия и кой е против”, посочи той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

риби

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху изграждането на силни

Това е подходящ момент да се съсредоточите върху