01/02

Свързани новини

21.11.2019 15:40

Принц в оставка заради скандала Епстейн, ще стигне и до Клинтънови

Видян 2791 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Кралицата на Великобритания е дала разрешението си нейният син принц Ендрю „да се откаже от всички публични задължения“, което би било оставка, ако в коронованото семейство можеше да се подаде нещо такова. Ще загуби и 249 000 паунда годишен доход. От месеци световните медии въртят името му в скандала с педофила милиардер Джефри Епстейн и неговите партита, в които мъжът с кралска кръв е един от дейните участници, както и бившият американски президент Клинтън. Техният секс с малолетни по време на въпросните десетки тържества е престъпление по законите и от двете страни на Атлантика.



Скандалът би заглъхнал, ако не бе дошла изневиделица странната смърт на милиардера, намерен мъртъв при неизяснени обстоятелства в американски затвор със строг режим. Това отново подпали казуса и вече няма да има прошка нито за Ендрю, нито за Клинтънови, особено като се има предвид, че Епстейн далеч не е единственият господар на техни тайни, чиято история завършва с неочакван и летален край.



Пред BBC, след дълго отричане, принц Ендрю призна за приятелството си с милиардера и участието си в неговите партита. Той добави, че е на разположение на разследващите органи.



Британската преса го иронизира със заглавия на първите страници на най-четените вестници като: Сори, мамче!

Нещата най-вероятно ще имат и развитие, тъй като една от малолетните жертви на веселяците даде показания, че Епстейн я е карал с частния си самолет до Лондон, за да прави секс с Ендрю. Момичето е било на 15 и претендира за зловещо изнасилване, което очевидно може и да докаже, защото ФБР напълно сериозно ще разпитва синьокръвника. Все още само като свидетел.



Даже в официалното изявление от името на принца е записано, че той е имал „бивша връзка с Епстейн“ и това е довело до огромни щети за кралското семейство и многобройните организации и благотворителни инициативи, които то води.



Ендрю отдавна е издънка на фамилията. А последните скандали около него бяха предизвикани от другарството, което той се опитваше да отрича със сина на либийския диктатор Кадафи – нашия познайник Сейф Ал Ислам.
Принцът вече признава един по един всички факти около себе си. Той уточни дори запознанството си с милиардера Епстейн. Срещнала ги Гислейн Максуел – дъщерята на печаталия томовете на Тодор Живков и перач на соцпарите на България Роберт Максуел, също загинал при неизяснени обстоятелства милиардер.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.