Свързани новини

14.10.2008 09:43

Прибраха урната с подписите срещу кабинета в МС

Видян 1199 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От ГЕРБ се уплашиха, че била открадната


Служители от администрацията на Министерския съвет са прибрали урната на „тройната опозиция“, съставена от ГЕРБ, СДС и ДСБ, в която се съдържат подписите за „уволнението“ на правителството. По-рано през деня от ГЕРБ обявиха, че въпросната кутия била открадната. Съобщение на пресцентъра на кабинета обаче опроверга това твърдение.
Представители на трите опозиционни партии установиха вчера около обяд, че мястото, на което в четвъртък беше поставена урната с подписката, между Президентството и МС, е празно. От опозицията веднага решили, че става въпрос за кражба. Само след два часа се оказа, че въпросната кутия е на сигурно място, и то точно при своя адресат. Урната била прибрана в МС в знак на уважение към онези български граждани, които са се присъединили към подписката, става ясно от съобщението, направено от пресцентъра на кабинета. Тя ще бъде предоставена на прокуратурата, за да се установи дали подписите са редовни и отговарят на обявената бройка. От МС даже увериха, че кутията с била прибрана във вида, в който е запечатана от организаторите на „уволнението“.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни