Свързани новини

08.11.2021 10:43

През последните шест месеца държавата е в състояние на свободно падане: проф. Анастас Герджиков

Видян 1652 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След шест месеца риалити шоу и неглижиране на драматичните проблеми на хората в реалния живот служебното правителство, назначено от Радев, е напълно провалено и държавата е в състояние на свободно падане, коментира проф. Анастас Герджиков. „Човек започва да се пита – Има ли въобще пилот в самолета?”, каза кандидатът за президент днес в предаването „Събуди се“ на Нова телевизия.
Проф. Герджиков отново покани действащия президент на дебат в името на България. „Каня Ви на дебат г-н Радев! Не се страхувайте, няма да боли!“, призова проф. Герджиков. Той разказа, че вече много пъти е канил публично г-н Радев, такива покани са отправили писмено и всички национални телевизии. „Поканих го на дебат, за да покажем на българските граждани визията си за бъдещето на България. За първи път от 30 години сме на път българското общество да няма възможност да види дебат между основните кандидати. Подобен прецедент не се е случвал никога досега и ако се случи на тези избори, аз бих го разглеждал като симптом за отслабване на демокрацията“, каза проф. Герджиков. Той допълни, че ако господин Радев е демократ, е длъжен да се яви на дебат и да уважи правото на гражданите да направят своя информиран избор.
Би трябвало г-н Радев да може да покаже постигнатото от него за тези 5 години, а не да отбягва дебата. Като се притеснява от дебат, поне да отговори на въпроса какво постигна като президент през последните 5 години. Какви са неговите резултати?, призова проф. Герджиков и допълни, че мълчанието на настоящия държавен глава по темата също е отговор. „Това, което виждаме в края на неговия мандат е тежка политическа криза и неработещи институции, затова няма кой да се справи със


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог