Самолет Boeing 777 на United Airlines

Свързани новини

02.04.2024 18:00

Пренасочиха Boeing 777 след авария в тоалетната

Видян 831 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Самолет Boeing 777 на United Airlines, пътуващ от Франкфурт за Сан Франциско, е принуден да направи обратен завой около два часа след полета си в петък, след като тоалетна се поврежда и започва да изтича в салона.


Самолетът кръжи над Северно море, докато кабинният екипаж се опитва да отстрани проблема, но усилията му са неуспешни, което принуждава пилотите да се върнат в Германия.


Полетът е имал "проблем с поддръжката на тоалетната ", заяви говорител на Юнайтед пред The Sun, като добави, че пътниците са били настанени през нощта и пренасочени за пътуване на следващия ден.


Нещастието, за което Bild съобщи за първи път, е последното от поредицата събития, свързани с безопасността на полетите на United Airlines. Междувременно американският авиокосмически гигант "Боинг" напоследък беше засегнат от поредица скандали, свързани с контрола на качеството, които доведоха до приземяване на самолети и непланирани проверки за безопасност.


 Миналата седмица полет на "Юнайтед", пътуващ за Денвър, се върна на изхода в Сан Франциско малко след излитането поради удар от птица, който повредил страничното стъкло на пилота. По-късно полет на United, излитащ от международното летище в Сан Франциско за Париж, е пренасочен към Денвър малко преди канадската граница поради проблем с двигателя.





 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 доцент Алтънков 02.04.2024 22:16

    Уважаеми български пенсионери, моля ви времено, избягвайте всякакви полети от и до Сан Франциско! Виждате какво става. Всичките проблеми идват не от аеропланите а от град Фриско. Моля пренасочвайте си екзотическите дестинейшяни платени с бонуса от г-н Куку-Орчо за Велик ден в други посоки! Тенк ю!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион