Свързани новини

05.10.2019 17:21

Премиерът обеща 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати догодина

Видян 1958 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави учителите по случай Международния ден на учителя. Той им благодари за старанието и грижите, които полагат за децата.


"Честит празник на всички учители! Силно ценя Вашата работа и Ви благодаря за старанието и грижите, които полагате за децата на България. Майка ми беше учителка и добре знам как дълги години сте били с несправедливо малки заплати, но въпреки това винаги сте вършили Вашата работа професионално и с любов. Но времената се променят, а Вие заслужавате нещо повече от добри думи", написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук по повод международния ден на учителя.


В посланието си в социалната мрежа премиерът потвърждава ангажимента на правителството и управляващото мнозинство възнаграждения на учителите чувствително да растат и условията, в които работят да се подобряват.


"Като премиер на България и председател на най-голямата партия в Народното събрание, потвърждавам ангажимента на правителството и управляващото мнозинство, Вашите възнаграждения чувствително да растат и условията, в които работите да стават все по-добри. Още в бюджетната прогноза за 2020 г. са разчетени допълнително 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати, което е поредната стъпка към обещанието ни за двойно увеличение в рамките на мандата. Вярвам, че Вие го заслужавате и че всички българи подкрепят тези политики, оценявайки Вашата ключова роля в обществото", написа Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Елена Гунчева 05.10.2019 20:43

    Гледам, Деветоданестият поздравява учителите с празника. „Силно ценя Вашите усилия….“.ююЯвно фактът, че майка му е била учителка, не е допринесъл с нищо поне за елементарна грамотност! Грамотните ще разберат, другите ще се чудят какво искам да кажа…. Деветоданестият обещава и много, много пари за учителите. Той знаел от майка си как били подценявани. Ами тогава не бяха, Баце, не бяха. И професията беше уважавана. За подценяването й допринесоха илитерати като теб, простаци, за които образованието и интелекта са много подозрителни. А и никой не може да обещава като теб. Ти и на сестрите беше обещал! Явно срам нямаш!

  • 001 Изтече запис на Слави и Бойко – правят мега коалиция и с ДПС, основен враг им е Радев 05.10.2019 20:16

    Тъй като има определени маркери (пиукване през няколко минути), това навежда на мисълта, че записът е направен от ДАНС, и че вероятно едно от двете лица е било официално подслушвано. По-вероятно е това да е бил Трифонов, който е наблюдаван от службите, заради обстоятелството, че не плаща никакви данъци и почти всичките му приходи отиват в офшорки. … СТ: Дават ми вече 12%. Със сигурност заедно сме над Корнелия. ББ: Повече си – на 15%, ама съм им казал да не те обявяват, че може да навредиш и на ГЕРБ. СТ: Това си е твърдо мнозинство. Няма да ни трябват нито Патриотите, нито психо-десните. ББ: Да, яко е така. И аз не искам и да чувам за психарите. Тия са луди наистина. СТ: Да ги оставим на Корнелия тогава. (Бойко се смее) ББ: Да, нека си направят коалиция БСП и Плевнелиев. Но ти си важен, за да не изпревари БСП ГЕРБ, че доста се доближиха. Незаменим си за това. СТ: А с Радев как ще се оправим? ББ: Там ще е по-трудно. Много популистки се държи, харесва го народът. Много точки трупа. Може да не го бием и заедно. Но с ДПС ще го изместим със сигурност. СТ: Ако ДПС официално ни подкрепи, може да ни убие. ББ: Това ще го правим само ако има смисъл. Ако няма, ще е като сега – даваш им тайно министри и пари, и те подкрепят откъм тъмното, без никой да ги вижда. СТ: Е, какво значи “да има смисъл”. Като си имаме свое мнозинство без тях, какво повече… ББ: Смисъл има, ако заедно с теб, и с ДПС, направим над две трети депутати. Тогава можем да променим Конституцията и да вкараме президентска или полу-президентска република. После предсрочни избори за президент, и Радев изгаря.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак