Свързани новини

18.05.2021 13:23

Премиерът Янев привика отпускарите от спец. службите

Видян 5662 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Стефан Янев извика шефовете на служби, които са в неплатен отпуск до есента, съобщи пред БНР вътрешният министър Бойко Рашков. Отпуските им ще бъдат прекратени веднага, каза Рашков. По думите му държавата няма как да работи с тези хора.


"ДАНС, която аз дълго време наричах агенцията за държавна сигурност, извършваше престъпления във връзка с използването и прилагането на специални разузнавателни средства. Тези престъпления бяха толерирани от главния прокурор. Как ще искам, на какво основание да работя с такива хора?! Онези, които трябва да противодействат на престъпността, извършват престъпления и това са доказани факти. Те останаха ненаказани, благодарение на главния прокурор, който сега са го скрили в КПКОНПИ, а другият продължава тази политика", заяви служебният министър.


От справка вчера стана известно, че в дълъг отпуск до септември са председателите на Държавна агенция Национална сигурност и Държавна агенция Разузнаване. В платен и кратък отпуск и е председателят на Държавната агенция Технически операции Цветан Китов


Служебният вътрешен министър каза, че ще се наложат още смени на ръководни кадри в МВР.


В същото време МВР-шефът влезе в  спор с бТВ. Причината бе реплика на Рашков, че "ако е собственик на телевизията", незабавно би отстранил двамата водещи на сутрешния блок, които по

 
 


Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Само Веска 19.05.2021 10:10

    ОФИЦИАЛНАТА АМЕРИКАНСКА АГРЕСИЯ И ОВЧЕДУШНИЯ ВЪЗТОРГ Никога досега БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО не е позволявало такава ОФИЦИАЛНА АМЕРИКАНСКА АГРЕСИЯ. Не, че НЕОФИЦИАЛНО винаги са близали „захарната пръчка“ на янките. Това, което се случва от няколко дни е нагла, ярка, арогантна демонстрация на ТЪРГОВИЯ С ВЛИЯНИЕ! И няма нужда даже от „световни конспирации“, както при „ловенето“ на „руски шпиони“. „Туровете за овации“ на американския посланик Херо Мустафа из кабинетите на БЪЛГАРСКИ министри от служебното правителство на Румен Радев, какво са – и кой ще излови „американските шпиони“, открили на показ, без никакво извинение, дащните си задници?! Тази натрапчива демонстрация, както при всичко натрапчиво, показва и жестоки комплекси у Ментора на правителството Румен Радев – аууууу, вижте ме, не съм „руски“, а съм „ваш“, само „ваш“, нъц-нъц, видяхте ли, че не съм „руски“… Какво да видим, бе? Зелени чорапи, опънати на американски крак. Даже не до коляното, а до гърлото. Дълбокото гърло.

  • 001 Български снайперист/Bulgarian Sniper 18.05.2021 13:36

    „Проруското“ правителство се отчита на американския посланик. Службите са филиал на ЦРУ, резидентът не е в отпуска. Служебното правителство беше обявено от ГЕРБ за „проруско“, но защо ли не се отчита в посолството на Русия, а на американския посланик Херо Мустафа. САЩ държат най-важните властови капии – министерството на отбраната, на външните работи и службите, които са филиал на ЦРУ. Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков атакува шефовете на службите, че излезли в отпуска – резидентът на ЦРУ не е в отпуска. „Афера“ предлага посолството на САЩ официално да оглави ДАНС, ДАТО и разузнаването. Всъщност те са филиали на АНС, ЦРУ, ФБР, DEA и „Сикрет сървис“. Бойко Рашков все още не се е срещнал с посланика на САЩ като министъра на отбраната Георги Панайотов и на външните работи Светлан Стоев. Посолството на САЩ обаче му изпрати послание с показните срещи – службите ще обезпечават „Триморие“ и „Defender Europe 2021“. Резидентурата на ЦРУ вече му даде знак – да не се занимава с отпуските на шефовете на службите, те имали заместници. Бойко Рашков няма как да удържи фронта, след като президентът Румен Радев дължи властта си на посланик Херо Мустафа, която организира протестите чрез „Сорос“, „Америка за България“ и „Демократична България“. Посланик Херо Мустафа в класически американски безцеремонен стил показа за няколко дни, че служебният кабинет като правителство на партньорска държава ще обслужва интересите на САЩ. „Проруското“ правителство се отчита на американския посланик. Службите са филиал на ЦРУ, резидентът не е в отпуска. Служебното правителство беше обявено от ГЕРБ за „проруско“, но защо ли не се отчита в посолството на Русия, а на американския посланик Херо Мустафа. САЩ държат най-важните властови капии – министерството на отбраната, на външните работи и службите, които са филиал на ЦРУ. Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков атакува шефовете на службите, че излезли в отпуска – резидентът на ЦРУ не е в отпуска. „Афера“ предлага посолството на САЩ официално да оглави ДАНС, ДАТО и разузнаването. Всъщност те са филиали на АНС, ЦРУ, ФБР, DEA и „Сикрет сървис“. Бойко Рашков все още не се е срещнал с посланика на САЩ като министъра на отбраната Георги Панайотов и на външните работи Светлан Стоев. Посолството на САЩ обаче му изпрати послание с показните срещи – службите ще обезпечават „Триморие“ и „Defender Europe 2021“. Резидентурата на ЦРУ вече му даде знак – да не се занимава с отпуските на шефовете на службите, те имали заместници. Бойко Рашков няма как да удържи фронта, след като президентът Румен Радев дължи властта си на посланик Херо Мустафа, която организира протестите чрез „Сорос“, „Америка за България“ и „Демократична България“. Посланик Херо Мустафа в класически американски безцеремонен стил показа за няколко дни, че служебният кабинет като правителство на партньорска държава ще обслужва интересите на САЩ. Кой ще свали от власт американската Хунта?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби