Свързани новини

31.10.2021 14:10

Предстои ценностен избор за нашето бъдеще: Радев

Видян 1530 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Предстои ни избор не само за парламент и президент, а ценностен избор за нашето бъдеще”, заяви на срещата си със софиянци президентът Румен Радев. Тя бе и с кандидат-депутатите на БСП от трите софийски листи.
„Време е за борба. Имаме само един път пред нас – победа!”, категоричен бе Радев. „Непоколебимо следваме националната цел за укрепване на държавността. Без да създадем този устойчив фундамент, никое следващо управление и никоя политика не могат да успеят и отново ще попаднат във финансовия плен на олигархията. Борим се за управление – синтез на почтеност и компетентност“, заяви президентът.
Той изтъкна, че пътят няма да е лесен след дългите години на срастване на партия с държава, на пълно проникване на олигархията във всички институции, на развихрила се корупция, на упражняване на власт с лъжи и натиск, на превзети медии.

„Важно е да чуем гласа на почтените, на лявомислещите хора в България”, подчерта държавният глава. Той благодари за подкрепата на членовете и симпатизантите на БСП. И подчерта, че пет години е заедно със силен и стойностен човек – г-жа Илиана Йотова, член на БСП.
 „Дори когато ни беше най-трудно, президентската институция остана единствената непревзета институция в държавата. Дори под най-силните атаки останахме твърди и непоколебими, защото ни водеше дългът към вас“, подчерта още Радев.



Неплатена форма



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 баста 31.10.2021 16:35

    Със заучени фрази и захаросани приказки беше до тук. Радев е пълно разочарование и по най-безскрупулен начин излъга доста хора и яхна протеста за своите користни цели. От генерали до тук нищо хубаво не сме видяли, Радев, Янев, Борисов, Мутафчийски и мн.други, от масони в управлението още по-малко!

  • 001 Anonimen 31.10.2021 14:30

    ... и завърши с натовската песен "Нас червеното знаме роди" , ремикс... :) Д-р Цветеслава Гълъбова да си прибере вересиите :)

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете