Той поздрави с добре дошъл новия министър Найден Тодоров. "Сигурен съм, че диригентът ще помага на министъра да управлява културата в съзвучие", посочи Донев.

Свързани новини

03.02.2023 16:16

Предлагаме Демерджиев да се заеме с организацията на изборите: Донев

Видян 502 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Предстои да организираме предсрочни избори. Няма да губим никакво време. Когато някой се е справил отлично с поставената му задача, възлага му се отново. Предлагаме вицепремиерът и министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев да бъде натоварен отново с координацията на организационно-техническата подготовка на изборите. Това заяви на първото заседание на новото служебно правителство премиерът Гълъб Донев.

"Министърът на електронното управление Георги Тодоров ще координира техническото осигуряване на предвиденото видеонаблюдение. Кабинетът ще разгледа и приеме план-сметката за разходите по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители на 2 април 2023 г.", допълни още той.

Той поздрави с добре дошъл новия министър Найден Тодоров. "Сигурен съм, че диригентът ще помага на министъра да управлява културата в съзвучие", посочи Донев.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 вредни трагикомици 03.02.2023 18:46

    Половината кабинет сериозно корумпиран със сигнали, прикривани от самия президент, което говори, че и той е силно корумпиран. Не забравят себе си, за сметка на обществото, на което замразиха доходите и го оставиха само на голите им високопарни приказки

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

рак

Очаква ви продуктивен ден

Очаква ви продуктивен ден, ако успеете да организирате