Свързани новини

26.05.2013 13:19

Пребитият от абитуриенти лекар: Всички бяха пияни, половината - дрогирани

Видян 1656 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Инцидентът, който стана вчера, след като линейка беше извикана, за да помогне на препила абитуриентка. „Както беше подаден адресът, ние сме били на петата минута. Наистина кола ни чакаше на аварийни мигачи, която да ни заведе, защото адресът е забутан в глуха уличка, предаде Блиц. На практика в нищото къща – хубава, голяма, триетажна къща“, обяснява д-р Йорданов. 


„В момента, в който линейката спря и аз влязох, от къщата излязоха 20 души – половината голи до кръста, и веднага започнаха със саморазправата. Отивайки към страничната врата, да си взема медицинските чанти, през това време имаше една жена, видимо много пияна, която хвана сестрата за косата и тръгна да я влачи по земята и да я налага с юмруци без никакво обяснение. В това време ме наобиколиха още шестима мъже и започнаха да я удрят – с шутове, с юмруци в главата. В момента, в който шофьорът тръгна да вика полиция, те го извлякоха буквално от линейката. Разкъсаха му яке, разкъсаха му всичко, свалиха го на земята, почнаха и него да го ритат и да го бият“, описва подробно грозната картина медикът.


„Аз бях зад линейката. И в момента, в който видях, че за втори път свалят шофьора и сестрата на земята, тръгнах да им помагам. При положение, че вече съм натоварил момичето. Момичето беше само пияно. Дойде си на самоход. Да, вярно, придържаше я някакво момче. Легна на носилката, прегледах я, видях, че е само пияна – няма никакви други усложнения. Самата тя ми каза, че е пила уиски с бира. И аз слязох да видя какво става с екипа. Като ги видях повалени на земята, тръгнах да ги защитя. В този момент мен ме повалиха. Първо ме удариха във врата, след това започнаха да ме душат и ме свалиха на земята. Аз не можах да стигна до тях, никаква помощ на практика не можах да им окажа“, допълва той.


„В тая суматоха сестрата на екипа успя да се промуши между краката на хората и да заобиколи цялата дандания и, бягайки, да набере 112 с конферентна връзка с полицията, за да извика патрулна кола, защото от нашата диспечерна не бяха извикали полиция на този адрес, въпреки че при приемането на адреса те са били конфликтни“, каза още той. 


Д-р Йорданов беше категоричен, че не е имало пререкания между екипа и буйстващите младежи. „Просто саморазправа, пълна саморазправа, разбирате ли? Абсолютно беззаконие“, посочи той. 


„Сестрата е с кръвоизлив от лявата страна над ухото в главата от ударите, с две раздрани колена, където са я влачили по земята, и посинена ръка. Шофьорът видими рани няма, освен одирания от нокти, и синини от ритниците по цялото тяло“, обясни той.


„Обиден съм на всички. Обиден съм на общество, обиден съм на държава, обиден съм всички правителства. Защото никой не мисли за нас“, оплака се д-р Йорданов.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец