ГЕРБ-СДС и „Продължаваме Промяната - Демократична България” проведоха среща в Народното събрание по общата управленска програма на кабинета „Денков-Габриел” в частта „Правосъдие” и „Вътрешни работи”. Първите в парламента отново обявиха, че за тях стои въпросът за коалиционно споразумение.

Свързани новини

26.06.2023 15:04

Правителството на моменти изглежда като комитет за трудоустрояване: ГЕРБ

Видян 1116 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ-СДС и „Продължаваме Промяната - Демократична България” проведоха среща в Народното събрание по общата управленска програма на кабинета „Денков-Габриел” в частта „Правосъдие” и „Вътрешни работи”. Първите в парламента отново обявиха, че за тях стои въпросът за коалиционно споразумение, предаде Нова тв.

„Програмата, с която в момента разполага Министерският съвет, е тази, която ПП-ДБ направиха в ескелска таблица. Изненада ни съставът на участващите в тази среща - не видяхме нито председатели на ПГ, нито оторизирани лица. Неслучайно срещата продължи не повече от 20 минути”, посочи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС.

Тя подчерта, че ГЕРБ-СДС настоява за коалиционно споразумение, за да е ясно кой носи отговорността. „Това, че на тази среща присъстваха лица, които нямат дори качеството на народни представители, е смущаващо. Те не могат да носят и политическа отговорност”, добави председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС.

Атанасова посочи, че неслучайно няма номинации за областни управители, зам.-министри и формирани парламентарни комисии. „Защото съгласие не се постига. Министерският съвет си взима някакви решения, назначават си някакви хора. Отговорност за тези номинации не следва да носим като парламентарна група”, категорична беше тя.

„Много не ми се иска правителството да се превръща в някакъв комитет за трудоустрояване, както изглежда на моменти”, допълни Томислав Дончев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Мира 29.06.2023 09:02

    Ми то с хората на ДБ си е точно като проект на социалното министерство тоя кабинет…

  • 002 Юзър 27.06.2023 14:15

    Безумно е всичко, ама кво да очакваме от Киро, Христо и тем подобни измислени политици.

  • 001 Пламен 27.06.2023 11:49

    тъжна трагикомедия с фалщиви герои

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Ден да общувате открито с партньорите си

Ден да общувате открито с партньорите си, да