Истината е, че съучастник на Ивайла в разследването беше Ники Стайков от АКФ, който направи Осемте джуджета и другите знакови удари, които доведоха до протестите, Промяната и т.н.

Свързани новини

06.02.2024 12:00

Правят се на мъже на гърба на Ивайла Бакалова за Нотариуса

Видян 2150 пъти | Коментари 1
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Група мъже окупира телевизорите тези дни, за да се хвали кой как разследвал убития член на ОПГ Нотариуса, а истината е, че всичко свърши една жена. Липса на срам или нещо друго? Изберете сами определението, казвам аз като свидетел как се правеше истинското разследване на Ивайла Бакалова. И какви загуби й струва това – на приятели и куп други неща.


След дълготрайно неуспешно изнудване първо от името на КОНПИ, след това -  на прокуратурата, което завърши с ареста и хвърлянето зад решетките на нейната половинка Веселин с измислени доводи, тя се реши на отчаян ход: да направи скрита камера на Нотариуса. И той си поиска 100 000 евро, за да ги предаде нагоре и да „оправи” изнудвания.


Ивайла предостави материала на Антикорупционния фонд, но не на шефа му Бойко Станкушев, който днес се фука по темата и със сигурност ще получи потупване по рамото и увеличен бюджет от американска страна за неправителствената организация, която оглавява.


Истината е, че съучастник на Ивайла в разследването беше Ники Стайков от АКФ, който направи Осемте джуджета и другите знакови удари, които доведоха до протестите, Промяната и т.н.


Нещата по казуса с Нотариуса се развиха бавно, много по-бавно, отколкото можеше, но все пак видяха бял свят, благодарение на нейната и на неговата смелост. Във времена, когато я нямаше нито Промяната, нито сегашните „герои” на борбата за върховенството на закона, които направиха съдебната система и особено прокуратурата още по-зависими с промените в Конституцията.


А Гешев, че и Цацаров изглеждаха непоклатими на постовете си в една порочна система на срастване на законодателната с изпълнителната власт, от която всички не нашега трепереха и чинно си плащаха. Система, показана в цялата й гадост от Ивайла с нейната скрита камера. Система, стояща плътно зад Нотариуса и всичките му дела и поръчки.


По неговия казус тези дни се похвали с разследване и Бойко Рашков, ексследовател №1 на републиката, сега депутат от ППДБ, който го играе там напоследък нещо като вътрешна опозиция, а преди това - народен представител от БСП.


Всеки, който е наясно с казуса знае, че за година и  половина като министър на вътрешните работи, той не постигна никакъв резултат, макар алармиран многократно от Ивайла Бакалова по казуса с Нотариуса. Защото не можеше или защото не искаше. Все едно е. Нулата си е нула и той няма никакво оправдание за това.
Важното е да бъдем живи и здрави!

Борис Ангелов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 06.02.2024 14:28

    а пък Байдън се похвалил пред фенове в Лас Вегас в неделя -4 февруари, че тези дни се е виждал с Митеран, починал през 1996г. Така е, който върви след бръмбар стига до л..но.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

риби