ППДБ държи МРРБ в служебния кабинет
01/02

Свързани новини

17.04.2024 15:40

ППДБ държи МРРБ в служебния кабинет: Министърката е майка на районен кмет в София, което пък проваля санирането

Видян 2065 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мили фамилни снимки показва, че ПП има министър в служебното правителство, което иначе определя като "на ГЕРБ и ДПС", с които до вчера беше в коалиция и управляваше, при това държи най-ресурсното ведомство МРРБ - министерството на магистралите и другите тлъсти пътни поръчки.


То похарчи над 2 млрд. лв. само за първия месец и половина от тази година, като 1,2 млрд. Асен Василев и министър ГБС - Андрей Цеков, не можаха точно да обяснят къде са отишли от 0,8 до 1,2 млрд. лв. от тях. Но пък дадоха на жената на повелителя на машините за гласуване Тодоров от СИЕЛА да бъде оператор на тол-системата.

Майката на кмета на столичния район „Подуяне“ Кристиян Христов, който е от ПП-ДБ-СС е министър в правителството на Димитър Главчев. Новината съобщи Бойко Борисов в кулоарите на парламента. Той уточни, че по време на срещата със симпатизанти в „Подуяне“ в понеделник той е получил въпрос как ГЕРБ позволява в това правителство 50% от министрите да са от ПП-ДБ.

Виолета Коритарова е регионален служебен министър в кабинета Главчев, а синът ѝ бе избран на местния вот от листата на ППДБСС през ноември.

Скандалното е, че районът кандидатства за програма за саниране пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, което се оказва оглавено от Виолета Коритарова. Това поставя под риск програмата, защото финансовата й подкрепа от страна на Коритарова би се възприела като корупционна практика, тъй като е отявлен конфликт на интереси.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

В днешния последен априлски ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. В днешния последен априлски ден и в навечерието на