06.04.2024 13:04

ПП-соф.съветник кара и блъска яко пил, заплашва МВР, хванат да бяга

Видян 1123 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Представителят на ПП в ТРАНСПОРТНАТА комисия на Столичния общински съвет Благовест Георгиев беше хванат при опит за бягство, след блъскане, понеже кара доста пил. Вместо да си признае, той заплашва органите на МВР - явно с останалия на поста, въпреки оставката си и намерените у дома му и в неговия офис сума пари и други ценности главен секретар Живко Коцев. Напомняме, че именно срещу МВР и неговия министър лидерите на ПП и ДБ протестираха вчера при президента, а в понеделник вечер се готвят да гжо направят и на жълтите павета, като изтъкват МОРАЛНИ причини. 


Досега не е имало случай член на транспортната комисия на столичния парламент не просто да бъде хванат пил, не просто да блъска, а и да бяга от местопрестъплението.


Вероятно заради това друг представител на ППДБСС в същата комисия, а и шеф на групата на коалицията в СОС Борис Бонев не просто призова за оставка на колегата си Георгиев от ПП, но призова да бъде наказан сурово и изрази срам, както сам го определя, от "безрасъдното поведение" на заплашителя на МВР. 


Престъпникът Георгиев е ЮРИСТ, личен избор на Лена Бориславова, поради което е и в другата най-ресурсна комисия - по строителство и архитектура, но също и в Комисията за децата, младежта и спорта. Иначе морален стожер, Лена Бориславова, която иначе е много активна в социалните мрежи и често съди хората наляво и надясно, не бе забелязана дори да коментира поне в първите 12 ч. срамния инцидент.


Нито кметът Терзиев, нито ПП, нито близките до тях и иначе морализаторски медии също не сметнаха за нужно дори да споменат случая.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Сертифициран оценител-старши експерт 06.04.2024 23:16

    От над 1 000 изредили се, на "караманьол" на клетата България от 1989 до 2924 г. "политици" само 2 не бяха корумпирани: Жан Виденов и Ренета Инджова!Ако някой ми докаже с документи и факти, само за поне още един, освен споменатите по-горе, днешен български политик, че е в 100% честен и почтен, веднага го записвам за пълен туристически пакет-един месец на Малдивите за двама!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв