Председателстващият Народното събрание Мирослав Иванов каза, че партията е готова да участва в преговори за ново правителство с третия проучвателен мандат

Свързани новини

13.07.2022 12:30

ПП няма да прави компромиси с управленската програма

Видян 574 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Продължаваме промяната" няма да прави компромиси с управленската програма, която беше изработена с досегашните коалиционни партньори БСП и ДБ, предаде БНР. Председателстващият Народното събрание Мирослав Иванов каза, че партията е готова да участва в преговори за ново правителство с третия проучвателен мандат:


"Моето мнение е, че поставянето на такива ултиматуми на практика показва, че има липса на желание за компромис от страна на другите политически формации. Те самите, при положение, че ние многократно сме казали, че с техните лидери за нас не е приемливо да водим диалог, те самите, ако желаят да бъдат диалогични, те могат да направят тази стъпка и да кажат:


"Да, ето, ние сменяме ръководството. Да, ето, има промяна при нас, но напротив - те казват и отправят ултиматум единствено към нас, ние да направим крачка назад и да отстраним нашите лидери. А защо да го направим - е логичният въпрос? Какви са логичните аргументи, за да го направим? Нима господин Петков и господин Василев по някакъв начин са отстъпили от националния интерес?"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 тотално падение 13.07.2022 13:01

    Какво е това сърце и гьонсуратлък след пълното орезиляване и унижение от годеницата си Лена да продължава с комсомолски патос и ентусиазъм да се слага на баджанака си?! Парадокс е такъв мухльо да е зам., а сега председателстващ НС

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак