14.06.2022 10:06

ПП да пазарува депутати в мола: Мая

Видян 2196 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Коалиционната криза прерасна в правителствена и скоро ще стане парламентарна”, заяви в ефира на Nova Мая Манолова, лидер на партия Изправи се, България. По думите ѝ вече не става дума за принципи, а за оставане във властта на всяка цена и на четирите партии.
„Управляващата коалиция се разправя, и то публично, по телевизорите, за пари и за обществени поръчки в момент, когато хладилниците на хората са празни и те се притесняват за насъщния”, коментра тя.
Тъй като от Продължаваме промяната обявиха , че до дни ще стане ясно как ще приключат разговорите с депутатите, необходими за мнозинство, Манолова призова въпросните преговори да бъдат публични. „Може би молът е подходящото място за търговия с депутати. Там всъщност започна и коалиционната сглобка. Нека да видим каква е цената на тези 12 депутати", призова Манолова.
Тя апелира шефът на МВР Бойко Рашков да обърне внимание на казуса заради тези „ежедневните публични оферти". „Това със сигурност представлява състав на престъпление. А и е тежко неморално", категорична бе Манолова.






Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.06.2022 11:26

    Вярно е, от МОЛ-а тръгнаха и като едни истински търговци и фирмаджии ще свършат пак в тоя МОЛ. С кой акъл другите се съгласиха такива важни държавни планове да се провеждат на такова място е пълна загадка и това е показателно какви търговийки и алъш-вериши се правят на най-високо управленско ниво с парите на бедните българи

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете