Свързани новини

25.03.2015 15:56

Порошенко обяви началото на мащабна спецоперация в Украйна

Видян 1162 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Украинският президент Петро Порошенко е обявил началото на мащабна спецоперация с участието на всички силови структури на държавата. Това изявление той е направил при честването на годишнина от създаването на Службата за сигурност на Украйна (ССУ), съобщават УНИАН и РИА Новости, цитирани от БЛИЦ.


„По мое поръчение и по моя заповед всички силови структури в Украйна започнаха мащабна спецоперация, за да не останат ненаказани бандитите, които с оръжие в ръка убиваха украинци” – цитират Порошенко почти всички украински медии.


Според президента да бъде намерен и наказан убиецът на служителя от ССУ е „въпрос на чест”. Става дума за служителя от ССУ във Волноваха, когото миналата събота неизвестни хора разстреляха с автомати. Вътрешният министър на Украйна Арсен Аваков заяви, че убийството вече е разкрито, задържани са 11 участници от бандитска шайка, имащи отношение към престъплението.


По-късно шефът на ССУ Валентин Наливайченко разказал, че чиновниците в Днепропетровската областна администрация, начело на която бе сваленият вчера губернатор олигарх Игор Коломойски, подкрепят въоръжените престъпни групировки, действащи в Днепропетровска и в Донецка област.


От областната прокуратура в Днепропетровск съобщиха, че следователите по делото за убийството на сътрудник на службите за сигурност, което беше извършено на 21 март 2015 година в град Волноваха, са открили у заподозрени оръжие, което е било зачислено в доброволческия батальон „Днепър-1“. В съобщението се казва още, че прокуратурата е образувала производство за употребата на това оръжие на територията на Днепропетровска област. 




Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

телец