Свързани новини

09.07.2013 15:13

Половин София пак без топла вода

Видян 2402 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като преди малко повече от седмица на Топлофикация й трябваха 2 дни да поправи авария, оставила половин София без топла вода, вчера и днес същата авария пак засегна цялата южна и половината централна и западна част от милионния град. Сиреч повече от половин милион души. Удари и десетки блокове в жилищните комплекси Младост и Обеля, болници и детски заведения.


Да се отнеме гражданското право на душ или вана на хората при цялата истерия в столицата и при жегите, това вече е наистина нечовешко и заслужава масов протест.


Става дума за следните гъсто населени райони: зоната е от бул. Сливница, ул. Опълченска, бул. Ген. Скобелев, ул. Добруджански край, ул. Йоаким Кърчовски, бул. Ген. Тотлебен, бул.П. Славейков, бул. Прага, бул. П. Евтимий, ул. Княз Борис I, ул. П. Парчевич, бул. Хр. Ботев и кварталите: Лагера, Красно село, Гоце Делчев, Славия, Бъкстон, Борово, Мотописта, Стрелбище, Хиподрума, Военномедицинска академия и Медицинска академия, до сгради в ж.к. Обеля - 2 - блокове от № 201 до № 222, както и в ж.к. Младост 3 от блок № 301 до №321Б, блок № 390, 81 и 144 СОУ и 70 ОДЗ.


Вместо да поднесе поне извинения на абонатите и да ги увери, че четирите от последните 10 дни, през които нямат топла вода ще бъдат изключени от сметките, шефът на Топлофикация си приписа в интервю за 24 часа заслугите за привеждането на част от порядките в дружеството към законност. Става въпрос за неначисляване на лихви върху прогнозни сметки, неначисляване на сградна инсталация при спрени радиатори и други мерки, предложени по време на февруарските протести, подкрепи от кмета Фандъкова и общинския съвет и наложени на парнаджиите. В интервюто на носителя на наградата за социално отговорен мениджмънт липсва задължителното по закон признаване на 3-годишната давност, след която Топлофикация няма право да събира невзетите пари от абонати.


В задачата се пита този човек защо още не е подал оставка??? Ще продължим да питаме всеки ден, докато не бъде намерена смелост за реформи в това дружество, което изсмуква стотици милиони от държавния и общинския бюджет всяка година в нарушение на законите на държавата.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв