“Всяка от тези формации не подкрепя настоящото  управлението, но по различни причини. Не виждам възможност да сформираме общо управление с тези партии. Подобна конфигурация не би решила и политическата криза, която е момента най-сериозния проблем”, категоричен бе Тома Биков.

Свързани новини

14.07.2022 09:27

Политическата криза ще бъде решена само с участието на ГЕРБ в управлението: Биков

Видян 665 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Политическата криза ще бъде решена само с участието на ГЕРБ в управлението. Това каза в предаването "Здравей, България” на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.  Той отрече да се заформя коалиция между ГЕРБ, ДПС, ИТН  и “Възраждане”. 


“Всяка от тези формации не подкрепя настоящото  управлението, но по различни причини. Не виждам възможност да сформираме общо управление с тези партии. Подобна конфигурация не би решила и политическата криза, която е момента най-сериозния проблем”, категоричен бе Тома Биков. 



Той коментира и скандала със снимките от спалнята на Бойко Борисов в „Бояна”, за които се появиха резултати от прокурорската проверка за тях и установиха, че са манипулирани. “Ние никога не сме имали съмнения по отношение на Борисов, затова сме в ГЕРБ. Очевидно и нашите избиратели не са имали съмнения”, заяви Биков. “Ние нямаме проблем тези документи да се оповестят. За нас тази тема е приключила. Има една друга тема обаче, за която никой не пита”, допълни той, визирайки записи м на които се вижда как министър-председателят в оставка Кирил Петков и шефът на кабинета Лена Бориславова влизат заедно в апартамент. 


“Премиерът с шеф на кабинета и с действащ председател на парламента - стават едни отношения, които се наричат корупция”, заяви Биков. “Корупция не е само да раздадеш постове. Това е шуробаджанащина и конфликт на интереси”, коментира той и заяви, че това “може да изглежда като жълта тема, но е сериозен проблем”. 


“Ако са те, за мен не е много добре министър-председател и началник на кабинета да влизат в някакъв апартамент в 8 часа сутринта. И това се случва преди началникът на кабинета да бъде назначен за такъв. Това е нарушение на морала”, заяви още Биков. “Бориславова е като Кралят-слънце. Тя управлява държавата в момента”, каза той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 14.07.2022 11:54

    Биков е прав само за едно, че Борисов е престъпник, който трябва да лежи в затвора.

  • 002 Месията 14.07.2022 11:24

    При ново управление на ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, парите ще потекат към вас като реки, а като се събудите краката Ви отвити, а пръстите са в контакта !!!

  • 001 мафиоти 14.07.2022 10:09

    До като не им конфискуват откраднатите по незаконен и престъпен начин десетки милиарди от намаляващия от мизерия народ и не се върнат за неговото подобряване никаква власт!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог