Свързани новини

19.12.2014 15:41

Полицаи дебнат крадци по молове и гари за празниците

Видян 1354 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Допълнителни полицаи ще патрулират по местата, където се очаква струпване на хора. Това стана ясно при днешното представяне не мерките, които ще предприеме Главна дирекция „Охранителна полиция” за предстоящите коледни и новогодишни празници.


Сред местата, където се очаква да има особено много хора са гарите, моловете, пазарите. От МВР очакват да има повишаване на дребните кражби по моловете и за това предупреждават хората да са изключително внимателни и бдителни. Възможно е и ново активизиране на телефонните измамници, като специален вид измама по празниците може да бъде обаждане за новогодишна томбола.


От ведомството препоръчват на хората да не оставят големи суми пари в домовете си, когато пътуват, както и да не обявяват плановете си за ваканцията в социалните мрежи. Засилени проверки ще се извършват на всички търговски обекти и складове за съхранение на пиротехнически изделия, посочиха от МВР. От ведомството предупреждават за повишена бдителност при употребата им, както и да се купуват единствено от лицензираните обекти.


По време на празничните дни „Пътна полиция” ще извърши допълнително акции за употребата на алкохол и упойващи вещества от шофьорите. Служителите на МВР ще ръководят и движението около моловете и входно-изодните артерии на големите градове, за да се избегнат задръствания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева