Свързани новини

08.01.2021 16:29

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков остава в ареста

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Софийският градски съд отказа да пусне от ареста подсъдимия за смъртта на журналиста Милен Цветков. Искането на Кристиан Николов да бъде пуснат под домашен арест беше гледано от съдебния състав, който ще гледа и самото дело за тежкия пътен инцидент от миналия Великден, съобщава БНР


Тъй като Кристиан Николов е на съд за това, че умишлено е причинил смъртта на Милен Цветков, шофирайки след употреба на три наркотични вещества, със скорост от близо 100 км в час, пренебрегвайки червения светофар и поставяйки под заплаха живота на пешеходци и други водачи на автомобили, процесът срещу него ще се гледа от петчленен състав.


Пред двамата съдии и тримата съдебни заседатели той поиска да отиде при семейството си, декларира, че няма да пречи на делото и заяви, че разбира на какъв силен натиск е подложен съдът.


Получи пореден отказ, като един от аргументите беше високата обществена опасност на деянието му - отнел един човешки живот, застрашил е живота на други и има данни, че е взимал наркотици и преди тежката катастрофа.


За такова пpecтъплeниe нaĸaзaниeтo е затвор от 15 дo 20 години  или дoживoтeн зaтвop.


Съдия Веселина Ставрева обяви, че до две седмици ще бъде насрочено и първото разпоредително заседание по делото за смъртта на Милен Цветков, на което ще се разбере тръгне ли то по същество или обвинителният акт  ще бъде върнат на прокуратурата.


В съдебната зала стана ясно, че пpoĸypaтypaтa e пpeĸpaтилa дeлoтo cpeщy мaйĸaтa нa Kpиcтиaн - Дecиcлaвa Πeшeвa, която веднага след тежката ĸaтacтpoфa беше обвинена, че e пoзвoлилa нa cинa cи дa шoфиpa cлyжeбния джип нa фиpмaтa ѝ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.