Демерджиев

Свързани новини

15.06.2023 16:56

Подозирам връзка между атентата срещу Гешев, убийството на Къро и смъртта на Ангел Христов: Демерджиев

Видян 980 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Връзка между атентата срещу главния прокурор Иван Гешев, убийството на Красимир Каменов-Къро в Република Южна Африка и смъртта на Ангел Христов, известен като единия от братя Галеви, у нас подозира бившият служебен вътрешен министър Иван Демерджиев.


"Трябва да се проследи има ли връзка между атентата срещу главния прокурор, убийството на Красимир Каменов-Къро и смъртта на Ангел Христов. Подозирам, че има такава връзка, но не мога да споделя. Не вярвам, че Ангел Христов е дошъл в България, за да почине сред близките си, както се коментираше. Най-логично е да отиде в болница в ОАЕ и да се лекува, където се споменаваше, че пребивава", каза в Денят започва по БНТ Демерджиев. Той сподели наблюдение, че "много хора през годините починаха от инфаркт, когато стъпват на криво в определени ситуации".


По повод мистериозното влизане на Ангел Христов в България Демерджиев разкри, че е възможно да е преминал през границата с Гърция с фалшив паспорт.

Той коментира и изчезването на бившия следовател Петьо Петров, известен като Пепи Еврото, който се издирва от края на май.


"Разпоредих проверка, която трябва да установи дали служители са му помогнали да излезе извън границата. Имахме данни за съмнително излизане на негови близки в посока Турция".

Бившият вътрешен министър говори и по темата за главния прокурор.


"Това сега не беше процедура по отстраняване, проведена обективно и редовно, така че да се обезпечат правата, включително на г-н Гешев. Когато искаш да поправиш пороци в една система, не можеш да ги поправиш със същите действия, с които си ги създал. Това не е началото на реформа, а продължение на проблемите в съдебната система", смята Демерджиев.













Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак