За мен беше очаквана реакцията на г-н Емин да си подаде оставката.

Свързани новини

05.09.2023 19:47

Подкрепям Пирогов, Тагарев знае истината, видя записите: Здравният министър

Видян 1684 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Предоставил съм цялата информация на министъра на отбраната от вътрешната проверка на Пирогов по случая с неговия съветник Мустафа Емин. Министърът е запознат напълно и с видеозаписите, а и с материалите от проверката. Оставих без реакция тези питания от страна на министъра на отбраната за Facebook, защото ми се струва, че те не са отправени към мен. Те трябва да бъдат отправени към хората, които ги публикуват в публичното пространство, ако въобще са легитимни тези искания.


За мен беше очаквана реакцията на г-н Емин да си подаде оставката. Това е добър знак, аз смятам, че има реакция и че човек така се сепва понякога в своите действия, които той си е оценил като неправилни. Това е израз на една почтеност, съобщи за подкаста на БНР "В центъра на системата" министърът на здравеопазването проф. Христо Хинков.


"Абсолютно подкрепям колегите си от Пирогов. Сега, публичността на този казус, ако има политически елементи, е грозно. Всичко, което използва, свързва здравни проблеми и различни казуси, които възникнат в болниците и придобива политически привкус, е изключително грозно. Аз винаги съм казвал, че за мен здравеопазването няма цвят, бих искал и колегите в парламента да следват този принцип", каза още министърът на здравеопазването.


Хинков припомни, че директорът на МБАЛ Враца д-р Кети Ценова си е подала оставката и сега се провежда процедура по събиране на акционерното дружество в търсене на начин да се смени ръководството в търсене на други хора.


Детското отделение в момента е окомплектовано за първо ниво на компетентност. Предстои обаче стабилизация на болницата, коментира още проф. Хинков.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 05.09.2023 23:13

    некадърник, няма да си мръдне пръста да свърши нещо полезно освен за себе си, типична креатура кариерист бюрократ, шаблони, лафове и накрая нищо да не би да сбърка правилната линия и да му пострада джоба

  • 002 Anonimen 05.09.2023 22:41

    Какъв израз на почтеност, бе! Нещастник! Същият политически парцал си като Тагарев.

  • 001 Anonimen 05.09.2023 22:41

    Какъв израз на почтеност, бе! Нещастник! Същият политически парцал си като Тагарев.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

козирог