Подаръци и екскурзия зарадваха страдащи от рак
01/05

Свързани новини

09.01.2024 11:26

Подаръци и екскурзия зарадваха страдащи от рак

Видян 635 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, Lions Club Sofia Capital и почетният консул на Молдова в България г-н Чипев помогнаха на доброволец да изпрати цяла група онкоболни до Сандански и до храма на Преподобна Стойна  в Златолист, за да се заредят с положителна енергия.


Според инициаторите, сред които е и онкоболния Николай Диковски, подобни пътувания оказват много позитивно влияние в битката с болестта.


В екскурзията до Златолист се записаха 26 болни – всички те с рак в различен стадий. Организатор на събитието е Ибро Райков, който също се грижи за онкоболен. Идеята се заражда, когато самият Райков завел своя близък в Златолист.
Организаторът заимствал идеята от болниците в Турция, които организират ежедневни разходки и пътувания на разведряващи и зареждащи места, като част от терапията при хората с онкологични заболявания.


За всички пътуващи имаше новогодишни подаръци от ФРЕШ Брадърс, козметика от Роза импекс и сокове от Филикон 97 АД, осигурени със съдействието на ВИП Комюникейшън.

За повече информация: https://codehealthplay.bg/title/onkobolni-pomagat-na-onkobolni/?fbclid=IwAR0Rq4qilLq-TUZhr8UXv0Afwq6-xBaOTYL2bgfOQgyprWYQul466lVPRsw


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.