08.06.2015 14:40

Почина прочутата ясновидка Джуна

Видян 1352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прочутата руска ясновидка Джуна Давиташвили е починала след два дни в кома без да дойде в съзнание, предаде преди минути lifenews.ru. За кончината на 66-годишната пророчица е съобщил нейният приятел актьорът Станислав Садалски.


Джуна бе два дни в кома и днес си отиде от този свят. Линейка я е прибрала от Арбат, където тя отишла в магазин до дома й да си напазарува храна.  Там й прилошало. В болницата са откирли, че има сериозни проблеми с кръвта, която почти не циркулирала. Ръцете й били ледени, като на мъртвец, свидетелства Садалски.


Впрочем, тя отдавна беше мъртва, още от деня, когато синът й  Вахтанг загина в автокатастрофа. Тя беше мъртва духом и телом, и просто доживяваше последните си дни. Беше загубила способността си да лекува, бързо ослепяваше. Просто не можа да преживее смъртта на сина си, допълва актьорът. 


Сред известните пациенти на Джуна са: Леонид Брежнев, Иля Глазунов, Джулиетта Мазина, Робърт де Ниро, Марчело Мастроянни, Андрей Тарковски, Федерико Феллини и много други. Тя беше и приятелка с българската пророчица Ванга, припомня lifenews.ru. 


Последната публична поява на Джуна бе през пролетта на 2014 г, когато в в ефира на местен телевизионен канал, заяви че пророчествата, направени от Нострадамус и от петричката пророчица Ванга за наближаващата Трета световна война след разгарянето на конфликта в Украйна, са напълно достоверни. Джуна направи и смразяващото предсказание, че нищо добро не чака човечеството занапред.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв