Свързани новини

04.09.2020 10:56

Почина и съпругата на д-р Муса Вакльов

Видян 1116 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Почина и съпругата на д-р Муса Вакльов  - медицинската сестра Ава Вакльова. Тя също като мъжа си и сина си загуби битката с COVID-19. Белица за трети път потъна в траур, след като изгуби и Ава Вакльова- съпруга и майка на починалите двама медици от Краище, съобщава struma.bg. Ава не успя да пребори коварния вирус въпреки усилията на медиците от Пирогов. Тя си отиде от този свят четири дни, след като община Белица отдаде почит към паметта на обичаните й съпруг и син. Тримата си отидоха от този свят в рамките на по-малко от две седмици.


Само преди няколко дни почина и синът на д-р Муса Вакльов - д-р Емил Вакльов. Кардиологът от Благоевград издъхна след битка с коронавирус в "Пирогов". На 23 август почина и баща му - общопрактикуващият лекар д-р Муса Вакльов. И тримата бяха в реанимацията на спешния институт.


Веднага след смъртта на Муса Вакльов, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов беше на свиждане на съпругата и сина. За съжаление обаче те не успяха в битката си с коронавируса.


Доктор Муса Вакльов бе личен лекар, а д-р Емил Вакльов бе кардиолог в благоевградска частна болница. Цялото семейство се почувствали зле, докато били на почивка на море. Медицинската практика на д-р Муса Вакльов бе в село Бабяк, предаде Сега.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.09.2020 13:38

    на кое море са били?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей